Telelink Business Services

ГАМА СПОНСОР

  Телелинк бизнес сървисис е българска компания, ангажирана в бизнес процесите на своите клиенти, подпомагайки им да използват технологиите, за да се трансформират и да реализират потенциала си в дигиталната ера. Благодарение на нашия глобален талант, ние помагаме на организациите да се развиват с ИТ решения от ново поколение.

  С над 18 години опит, повече от 230 квалифицирани специалисти и офиси в 7 държави, Телелинк бизнес сървисис е най-голямата българска ИТ компания. Aнгажирана основно в сферата на системна интеграция, компанията има сериозна експертиза в мрежови системи, облачни технологии, киберсигурност, софтуерна разработка, и др. Ние се стремим към непрекъснато подобрение и взаимоотношения с клиенти и партньори, основаващи се на доверие и компетентност. Някои от нашите партньори включват Microsoft, VMware, IBM, Cisco, а клиенти като A1, Lufthansa Technik, Raiffeisen Bank, Sopharma Trading, Министерство на образованието ни се довериха.

Партньорство с ТУЕС

  Телелинк бизнес сървисис имат дълга история на системно партньорство с ТУЕС. Компанията от години приема ежегодно ученици от ТУЕС на професионална учебна практика след 11. клас и се включва с ментори, които да ръководят дипломните проекти на 12. клас. Професионалисти от Телелинк бизнес сървисис се ангажират дългосрочно и като преподаватели в специалност “Компютърни мрежи”. И това не е всичко! Компанията за трета година поред е спонсор на ТУЕС Фест и подкрепи и честването на 30-годишния юбилей на училището през 2018. От 2020 насам Телелинк бизнес сървисис подкрепят също като годишен спонсор работата на Асоциацията на завършилите ТУЕС в полза на училището.

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?