TelebidPro

АЛФА СПОНСОР

  Ние, екипът на TelebidPro се радваме, че за поредна година можем да помогнем и сме част от организацията на TUES Fest.

Кои сме ние
  Екипът ни разработва продукти от световен клас, собствени и за наши партньори в България и чужбина. Софтуера ни е сървърен или cloud, ориентиран е към бизнес потребители и интеграции с други бизнес системи и онлайн услуги, работим фокусирано, вътрешните ни изисквания за качеството са специфични, затова имаме проекти и на повече от 10 години.

В какво вярваме
  Имаме малък, сплотен и висококвалифициран екип и вярваме, че хората са най-важни. Заедно се стремим да посрещаме предизвикателствата и всеки ден да се състезаваме с най-добрите в света.

Любимите ни технологии и езици
JavaScript, Node.js, PostgreSQL, Redis, Perl, Linux, AWS, ESXI

Тренинг и стаж ...
  С нашата тренинг и стажантска програма, която сме създали преди повече от 10 години - TelebidSchool - заедно правим първите крачки – осигуряваме индивидуална среда за обучение, самообучение и навлизане в практиката като Full-Stack, Backend developer или DevOps.
TelebidSchool дава възможност за платен стаж с гъвкав график (4, 6 или 8 часа) съобразен с програмата в училище и университета.

Партньорство с ТУЕС

  ТУЕС се радва на дългосрочно партньорство с TelebidPro, като от 2017г. насам компанията подкрепя неизменно като алфа спонсор всяко едно голямо събитие на училището - Hack TUES, TUES Fest & честването на 30-годишния юбилей на ТУЕС. Учениците от ТУЕС имат възможността да прекарат своята учебна практика след 11. клас в компанията, да продължат с дипломен проект в 12. клас под менторството на професионалисти от TelebidPro и да надградят знанията и уменията си със стажантската програма TelebidSchool.

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?