Ocado Technology

БЕТА СПОНСОР

  Системите и решенията от световна класа на Ocado Technology в областта на автоматизацията, роботиката, изкуствения интелект, машинното обучение, симулацията и големите данни са в основата на онлайн операциите на търговци на хранителни стоки по целия свят. Ocado Smart Platform (OSP) е уникална платформа за електронна търговия и логистика, която дава възможност за устойчива, мащабна и изгодна онлайн доставка на хранителни продукти. Технологиите на компанията задвижват Ocado.com и Morrisons.com, Voila.ca и хранителни стоки на Monoprix.fr, Sobeys, Casino. Скоро ще стоят и зад още онлайн търговски марки в целия свят: от Европа и Северна Америка, до Австралия и Азия. Ocado Technology продължава да създава иновации всеки ден, използвайки своите уникални технологии, компетенции, IP и ноу-хау за трансформиране на онлайн търговията с хранителни стоки и не само.

Партньорство с ТУЕС

  Ocado Technology за трета година поред подкрепя като бета спонсор демонстрацията и развитието на технологичния талант на туесарите в рамките на ТУЕС Фест. Компанията предлага и професионална учебна практика за учениците завършващи 11. клас в ТУЕС.

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?