Isobar Commerce

АЛФА СПОНСОР

  От Isobar Commerce имаме доказан опит в предоставянето, управлението и иновациите на многоканални платформи за търговия за големи международни марки и търговци, включително Clarins, Speedo, ASDA-Walmart, House of Fraser, Adidas и много други. Нашият екип от световна класа достави сайтове за над 25 марки с повече от 170 сайта на 34 пазара.

  Isobar Commerce си партнира с Salesforce Commerce Cloud, водеща платформа за електронна търговия SaaS в световен мащаб, за да осигури изключителна стойност за търговците на дребно и марките. Като част от глобална стратегия за разширяване, компанията създаде ключов софийски технологичен екип от Software Architects, Software Developers, QA Engineers, Project Managers и Technical Support Specialists.

Партньорство с ТУЕС

  Isobar Commerce е един от най-новите партньори на ТУЕС, които показват нарастващия интерес на ИТ бизнеса към училището и неговите възпитаници.

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?