Infragistics

АЛФА СПОНСОР

  Инфраджистикс е компания, оперираща в сферата на информационните технологии, като се фокусира главно върху създаване, разработка и поддръжка на компоненти, контроли и инструменти за потребителски интерфейс (UI/UX). Визията и една от водещите ценности на компанията е да предостави, както невероятно визуално преживяване на крайните потребители, така и да улесни работата на всеки един софтуерен разработчик, предоставяйки му инструментите за създаване на първокласни уеб-базирани решения.

 На Българския пазар Инфраджистикс е известна като Component Vendor компания, но всъщност Инфраджистикс е глобална UX компания която предлага компоненти, business intelligence решения, UX услуги и продукти, както за .NET платформата така и за Web, и други популярни платформи като iOS и Android.

  Офисът ни в София има екипи, които работят по XAML/WinRT продукти, Web Tools, което включва ASP.NET, jQuery, jQuery Mobile и (WinJS for Windows 8). Работата е в т. нар. Agile екипи, за което а характерно, че екипите са собственик на процеса по разработване.

  Едно от нещата, които правят нашата фирма уникална за работа в много отношения е факта, че клиентите ни са разработчици – това налага използването на най-новите и иновативни платформи, преди още да бъдат достъпни на пазара в стабилна версия (например WinRT, HTML5, и др.); това също диктува и придържане към най-високите стандарти за качество и бързина на кода; при нас няма lock-down на хората към стари, тромави и собствени платформи и езици. Също така за нас е нещо нормално служителите ни да работят по създаването на съвсем нови компилатори и най-различни крос-платформени решения – това е работа, която обикновенно граничи с академични разработки и е напълно изключена в много от фирмите на пазара.

  Технологии / програмни езици, които използваме: C#, .NET, ASP.NET, JavaScript, jQuery, WinForms, WPF. XAML, Angular, Node.js. React.js

Партньорство с ТУЕС

  Infragistics е един от най-новите партньори на ТУЕС. Независимо, че се включва за първа година в ТУЕС Фест, компанията се спря на алфа подкрепа за събитието, впечатлена от ентусиазма и таланта на учениците от училището.

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?