Изготвили проекта

  • Лъчезар Иванов - 11В
Github хранилище
Имейл за връзка
Проектът е курсова работа.

Описание на проекта

По време на тренировка лесно се разсейвам. Например, докато правя някое упражнение, се сещам за нещо странично от или пък тръгна да се разприказвам с някого. Често губя бройката на повторенията, които съм направил. Замислих се какво мога да направя по проблема. Така се зароди идеята за SportSupporter. Продуктът брои повторенията при различни видове упражнения. Предназначен е за всеки един спортист било то професионалист или не. Изпитах затруднения с писането на самия код, но се справих. Гордея се, че разработих проект, който ще ми бъде полезен за в бъдеще. Надявам се, че ще успея с него да запаля интереса на кандидат-гимназистите към вградените микрокомпютърни системи и спорта.

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?