Изготвили проекта

  • Бойко Георгиев - 11В
Github хранилище
Имейл за връзка
Проектът е курсова работа.

Описание на проекта

Имах желанието да се науча да свиря на китара, затова и създадох Guitar Master. Проектът симулира истинска китара. Използвал съм светодиоди, за да се покаже как трябва да разположим пръстите си по праговете на инструмента, за да изсвирим определени ноти и акорди. Предназначен е за всички, които искат да се научат да свирят, да научат как да намират нотите по грифа, както и да овладеят някои от основните акорди. Надявам се, че с този проект ще помогна на повече хора да сбъднат мечтата си да се научат да свирят на китара. Забавих се с разработката, тъй като поръчах частите от чужбина. Най-много се гордея с това, че постигнах своята цел, а именно да се науча да свиря на китара.

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?