Изготвили проекта

  • Николай Захариев - 8А
  • Александър Христов - 8А
  • Петър Петров - 8А
  • Росен Маринов - 8А

Линк към уебсайт на проекта
Имейл за връзка
Проектът е разработен за Hack TUES.

Описание на проекта

Малко са хората, които са заинтересувани накъде върви светът. Ние искаме да обясним на всички колко е важно да се грижим за света, в който живеем, и за природата в него. Проектът ни е обърнат към всички хора по света, за да може всеки да се информира как вредим на околната среда и да го вдъхнови да помогне за каузата "Да спрем замърсяването на природата заедно!". Бихме искали да накараме възможно най-много хора да се загрижат за околната среда и да се опитат да спрат да ѝ вредят. Проектът представлява сайт, който информира хората за вредите, които причиняваме на околната среда и изчислява интересни факти на базата на въведени от потребителя входни данни. https://site.avatarzorak.repl.co Форматирането и подреждането на елементите в сайта, както и подравняването на снимките бяха най-големите трудности, а най-много се гордеем от нашия сайт с това, че той успешно би могъл да мотивира хората за каузата "Да спрем замърсяването на природата заедно!".

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?