Изготвили проекта

  • Мартин Врачев - 11Б
  • Александър Йорданов - 11Б
Github хранилище
Имейл за връзка
Проектът е курсова работа.

Описание на проекта

В днешно време всеки обича да слуша музика. Но за съжаление повечето платформи съдържат досадни реклами или се изисква абонамент. Затова решихме да направим платформа за музика, която е напълно безплатна и свободна от реклами. Всеки един, който има желание влиза, регистрира се и качва избрана от него песен или подкаст. Съдържанието се пази в база данни и всеки може да го чуе! Има минималистичен дизайн. Може да се качват и търсят (Fuzzysearch) песни и подкасти. Има player за слушане на съдържанието + shuffle опция + repeat опция. В бъдеще ще има и playlist management, тоест ще може да се правят плейлисти и да се слага вътре съдържание. При качването платформата ще Ви пита дали искате да се качи песента с оригиналното ѝ име или Вие да напишете по ваше желание. Платформата ще Ви предлага подобни песни на тези, които слушате.

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?