Protect The PlanetИзготвили проекта

  • Борис Димитров - 12В
Github хранилище
Линк към уебсайт на проекта
Имейл за връзка
Проектът е дипломна работа.

Описание на проекта

Винаги съм искал да направя своя компютърна игра и дипломният проект е много добра възможност да реализирам тази малка мечта. Разработката не беше лесна, но за сметка на това беше изключително интересна. Проектът е за всеки, който иска да се забавлява, като играе тази кратка, но предизвикателна игра. С нея бих искал да развия уменията си за разработка на игри и да получа обратна връзка от хората, които са я изпробвали. Представлява компютърна игра, в която играчът управлява космически кораби, с които пази планета от прииждащи противници. Най-големите ми трудности бяха свързани с научаването на технологията, която използвам за разработка на проекта, както и придобиването на много разнообразни умения, нужни за правенето на игра. Най-много се гордея със завършеността на проекта и факта, че го направих сам.

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?