Изготвили проекта

  • Валери Тодоров - 8Б
  • Анна-Мариа Димитрова - 8Б
  • Емил Момчев - 8Б
  • Томислав Иванов - 8Б
Github хранилище
Имейл за връзка
Проектът е разработен за Hack TUES.

Описание на проекта

Разработихме проекта за ученическия хакатон Hack TUES GG. Той представлява игра за деца, която ги учи да пазят природата чиста. Целта в нея е да получиш възможно най-много пари, за да си на 1во място в класацията, от почистването на езеро и парк. Ако играчът иска да получи пари по-бързо, той може да отиде до нашия сайт и да прочете как да опази околната среда. След това трябва да избере замърсено място и да изпрати снимка. Следва почистването му и изпращане на вече почистеното място. Администраторите оценяват труда и добавят пари към акаунта на играча. Най-трудната част от нея беше създаването на система от акаунти, но сме горди от дизайна и от това, че я завършихме.

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?