Изготвили проекта

  • Антонио Касабов - 11А
  • Кристиан Васиков - 11А
Github хранилище
Имейл за връзка
Проектът е курсова работа.

Описание на проекта

По предмета "Вградени микрокомпютърни системи" ни бе възложена курсова работа, за която ни бе дадена пълната свобода, можехме да разработим всичко. Замислихме се какво можем да направим ние. Насочихме се към улесненяването на всекидневния живот. SmartParno е предназначен за всяко домакинство, което се отоплява на локално парно. Състои се от две части - устройство, което се закача за парното, и мобилно приложение. Устройството се управялва чрез приложението, което позволява контрол над парното от всяка една точка на света, разбира се, ако имате Wi-Fi връзка. Затруднихме се с механизма за контрол и комуникация между устройството и приложението. Гордеем се, че успяхме да направим custom линеен задвижващ механизъм.

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?