Изготвили проекта

  • Лъчезар Топалов - 10В
  • Златина Лилова - 10А
Github хранилище
Линк към уебсайт на проекта
Имейл за връзка
Проектът е разработен за Hack TUES.

Описание на проекта

С този проект искаме да помогнем на хората да се ориентират по-лесно в натоварената градска среда. Целим се да направим намирането на важните за гражданина места (паркинги, търговски обекти и тн.) бързо и лесно. Сайтът използва изключително мощните API-та на Google Cloud Platform (Places API, Directions API, Maps JavaScript API), за да покаже най - близкия обект (избирайки от няколко категории) до потребителя. Успяхме да направим по-голямата част от този проект в рамките на краткото продължение на Hack TUES GG и го надградихме до продукт, достоен за пазара. Най-много се гордеем с това, че поставихме основите на полезна инициатива за краткото време на хакатона и продължихме да я развиваме.

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?