Изготвили проекта

  • Ния Маркова - 11Г
Github хранилище
Имейл за връзка
Проектът е курсова работа.

Описание на проекта

Много обичам да творя неща, но никога не съм била добра в рисуването. За това реших да направя машина, която да го прави вместо мен. Тя е за всеки, който иска да се позабавлява; за хора, които като мен не са много способни художници, но искат да създават красиви рисунки. Arty🎨 e робот, който рисува и чертае. Чрез програма използваща G-code, Arty🎨 преобразява всяка твоя идея в картина или чертеж. Като всяко нещо, най-трудно бе началото. Но също и сглобяването на проекта ми. Срещнах голям брой трудности от цепещи се дъски и трудно режещи се метални елементи до тънки китайски проводници, които гърмят. Гордея се с това, че успях да създам един работещ проект от нулата. Не беше лесна задача, но научих много неща и се гордея с постигнатото и това, че Arty🎨 най-накрая успя да рисува.

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?