Изготвили проекта

  • Тома Милков - 11В
  • Александър Наумов - 11В
Github хранилище
Имейл за връзка
Проектът е курсова работа.

Описание на проекта

Стремим се да разпространяваме идеята за консумирането на домашни хранителни продукти. Ще мотивираме хората да развиват свои терасни или дворни градини, като автоматизираме отглеждането им. Pocket Paradise е продукт, чиято цел е да полива растенията по умен начин чрез сензори за влага. Всеки потребител ще може да посети нашия сайт, за да провери кога те са поливани последно, да открие допълнителна информация за системата, поливането на растенията, новини, свързани с проекта и компанията, какво ще бъде времето следващите дни, ще намери предложения кога да не полива или кога е силно препоръчително да го направи, зависи от времето дали ще вали, или не. Има и форум, в който всички потребители ще могат да си комуникират, с което ние ще създадем малка общност около проекта. Затрудни ни чертаенето на платката, която в последствие използвахме за по-лесна реализация на проекта. Гордеем се, че успяхме да я преборим.

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?