Изготвили проекта

  • Виолета Кабаджова - 11А

Имейл за връзка
Проектът е курсова работа.

Описание на проекта

Robby Bob е готин сладък робот, който забавлява околните със своята готина визия, и може да играе морски шах с всеки, който желае. Проектът е предназначен за всеки, който желае да се учи или упражнява да играе морски шах, като междувременно има симпатичен робот за свой съперник. Много исках да имам нещо мърдащо в стаята, което съм сътворила със собствените си ръце, както и да придобия много нови знания и умения, докато го създавам. Изпитах трудности, докато измислях концепцията за него и построяването на самата механическа част. С какво се гордея ли? Пробивах дупки! Разбрах какво са винчета, гайки, шайби, научих се да разграничавам винче от болтче и се научих да работя с дрелка. Разбрах фундаменталните основи на вградените микрокомпютърни системи и имам нещо, което мърда в стаята. :D

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?