Изготвили проекта

  • Йоан Мирчев - 11Г
  • Кристиян Тодоров - 11Г
Github хранилище
Имейл за връзка
Проектът е курсова работа.

Описание на проекта

Проектът е курсова работа по предмета "Вградени микрокомпютърни системи". Трябваше да измислим какво ще разработваме. Насочихме сме към проблема на хората, които имат ограничено време сутрин. Решението, което даваме е Smart Mirror - "умно огледало". С него се целим да улесним ежедневието на всеки един потребител. В устройството е вграден малък touch screen екран, на който може да се преглежда различна информация. Може да се преглеждат дневните новини, календара, да се провери времето навън, рожденни дати и др. Затруднихме се много със самия софтуер, но и с намирането на правилните компоненти за разработването на проекта. Гордеем се, че се захванахме с този продукт, научихме много по време на неговата разработка.

Ще можете да се срещнете с автора/ите на проекта в неделя (25.04.) от 11:00 до 13:00 във виртуалната ни зала в Zoom (код: 000042)

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?