• 12:00 - 13:00

Епизод 1: “Образователен модел”

Ще Ви срещнем с трима преподаватели от ТУЕС, които ще Ви разкажат повече за двете специалности в ТУЕС - “Системно програмиране” и “Компютърни мрежи” . Ще разберете с какво се различават двете специалности, но и къде са допирните им точки. Ще научите какви предмети се изучават, как учениците получават теоретичните си познания и какви възможности имат да ги практикуват.

По време на презентацията “За училището” ще отворим платформата sli.do, чрез която ще можете да задавате предварително своите въпроси, а от 12:00 до 13:00 ще имате възможност да научите техните отговори от преподаватели в ТУЕС и да разберете повече за темите, които най-много Ви вълнуват. Платформата ще продължи да бъде отворена и ако Ви изникнат въпроси в хода на дискусията, ще можете да ги зададете.

Двама от участниците в дискусията са преподаватели-практици, завършили ТУЕС, които съчетават ангажимента си в училището с работа в ИТ бранша. А кои са те? Бъдете с нас на 24 април, за да разберете!

Информация

 TUES Fest е ученически фестивал-изложение на най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, роботиката и вградените микрокомпютърни системи. Тази година ще чуете и всички гледни точки - ученици, преподаватели, завършили ТУЕС.

Къде & Кога?