Dungeons and Luck

Dungeons and Luck представлява игра, която може да бъде използвана на компютъра и има за цел да разсее заетите хора, като ги отпусне и позабавлява. Потребителят може да управлява своя герой върху картата и да напада вражески създания. Друга функционалност е създаването на ново ниво от потребителя.


Изготвили проекта

  • Йоан Джелекарски - 10Г

За кого е предназначен?

За всеки, който би желал да отдели 10 минути от напрегнатия си живот и да се разсее от него.

Какво бихте искали да постигнете с него?

Dungeons and Luck има за цел да помогне на хората по целия свят. Надявам се, че с моята разработка ще успея да дам на хората нов метод за отдих.

Какво ви мотивира да го разработите?

По целия свят има голям брой хора, които са много натоварени и погълнати от работа без да могат да си поемат въздух. За съжаление те страдат от стрес и здравето им не е крепко. Именно това ме мотивира да създам Dungeons and Luck и да промени това, разсейвайки хората от тази напрегната обстановка за 10-тина минутки.

Кои бяха най-големите трудности?

При разработката на проекта не срещнах големи трудности, защото докато го правех, се забавлявах така, както искам потребителят да прави, използвайки моя продукт.

С какво се гордеете?

Това, с което се гордея е фактът, че успях да реализирам такава проста игра, която може да бъде много полезна за хората, само с използването на една технология.