Party table

Проектът представлява интерактивна маса за игра, в която могат да участват до 4 човека. В началото на играта играчите се свързват чрез приложение на телефона си с Bluetooth модула на масата и избират количеството напитка, с която искат да играят. Идея на играта е да се следи комбинацията от цветове, изобразени на светодиодна лента в средата на масата. В началото на играта се появява комбинация от три цвята, с всяка следваща комбинация се добавя по един цвят. Играчите трябва да следят за промяна в комбинациите и когато забележат грешка - възможно най-бързо да натиснат бутона, разположен пред тях. Ако човекът, натиснал първи бутона е разпознал правилно, че цветовата комбинация е променена - на останалите се налива питие. Ако обаче е сбъркал – питие ще се налее само на него. След като играчите изпият напитките си, трябва да поставят чашите си обратно на масата и след това играта започва отначало.


Изготвили проекта

  • Виктория Грозданова - 11А
  • Михаел Георгиев - 11А

За кого е предназначен?

Нашият проект е подходящ, както за възрастни, така и за деца.

Какво бихте искали да постигнете с него?

Да донесем усмивки на хората и да им покажем, че изпълнението на една курсова работа може да бъде забавно.

Какво ви мотивира да го разработите?

Искахме да създадем нещо забавно и интересно, с което хората да разпуснат след рабоятния ден (или децата да се забавляват).

Кои бяха най-големите трудности?

Най-голямата трудност, с която се сблъскахме е свързването на масата с телефон, чрез използването на bluetooth модул.

С какво се гордеете?

Че успяхме да изпълним нещата, които бяхме планирали и се забавлявахме докато го правим, въпреки трудностите, с които се сблъскахме.