Odyssey

Odyssey е платформа, свързваща творците и техните почитатели. Всеки има правото да се регистрира, като впоследствие може да се регистрира като творец. Един творец може да създава публикации, анкета, да раздава награди, да създава и изпраща свои творения на феновете си. Всеки творец може да определя също нива на абониране, чрез които феновете даряват месечно определена сума, срещу която получават ексклузивен достъп до работата на твореца.


Изготвили проекта

  • Огнян Барух - 11А
  • Габриела Йончева - 11А

За кого е предназначен?

За всички създатели и ценители на изкуство.

Какво бихте искали да постигнете с него?

Създаване на по-тясна връзка между творците и техните фенове; платформа, на която творецът може да върши всички действия, които принципно прави през няколко други.

Какво ви мотивира да го разработите?

Проектът е курсова работа по предмета Технология на програмирането в 11. клас. Изборът на тема и технологии е наша. Темата, която избрахме е актуална и развиваща се. Избрахме много рядко използвани заедно технологии, като към този момент имаме един от най-големите проекти в Github, използващ Flask и Svelte JS.

Кои бяха най-големите трудности?

Писането на добре структуриран код и запознаването с новите технологии, тъй като никой от нас не се беше сблъсквал с тях.

С какво се гордеете?

Най-много се гордеем с факта, че комбинираме две нестандартни технологии и че имаме един от най-мащабните проекти с Flask и Svelte JS в Github. Гордеем се също с това, че всичко, което сме научили и направили, сме го правили сами от нулата.