DjigitTeamSofia Sim Racing Wheel and Pedals

Проектът представлява симулатор за шофиране, състоящ се от волан и педали. С него можете да играете всички състезателни и симулаторни игри, налични на пазара, да се упражнявате за шофирането в реална обстановка и още.


Изготвили проекта

  • Иван Гамов - 11Б
  • Борис Соколов - 11Б

За кого е предназначен?

За всеки, желаещ да придобие някакъв опит в шофьорска среда, преди да е взел книжката.Това би спомогнало за по-малко инциденти на пътя, защото развива рефлексите на бъдещия шофьор. Този проект също служи за развлечение (за играене на игри).

Какво бихте искали да постигнете с него?

Да покажем, че направата на такъв продукт е възможна и да подтикнем и други хора да си направят собствен такъв проект, а не да си купуват готов, защото е доста интересно и ще се срещнат с много трудности по пътя на направата му, които могат да ги научат на полезни неща в бъдеще.

Какво ви мотивира да го разработите?

Искахме да видим, доколко можем да се доближим с нашия проект до волан и педали (висок клас), които можете да закупите от магазин.

Кои бяха най-големите трудности?

Набавянето на всички необходими части за реализарането на проекта, измерванато и изработването на всички детайли, необходими за направата на конструкцията.

С какво се гордеете?

С това, че успяхме да реализираме проекта с качество, което е много близко до такива продукти, предлагани на пазара.