ResellBulgaria

През последните няколко години в България и света нарасна търсенето на дизайнерски брандове и дори конкретни модели. Това води до бързото им изчерпване и високи цени. Затова създадох платформа, чрез която истинските ценители могат да намерят рядък модел или хората с по-ограничен бюджет могат да закупят артикули на по-ниска цена. Всеки може да си направи профил и да публикува обява за даден артикул, като екипът на платформата първо трябва да провери артикула за оригиналност и да го одобри, защото множество хора се опитват да продават т. нар. реплики. От друга страна, всеки, който иска да закупи даден артикул, може да влезе в сайта и да потърси дали е наличен.


Изготвили проекта

  • Данаил Йорданов - 9Б

За кого е предназначен?

За абсолютно всички хора, които са фенове на препродаването и купуването на артикули, които са изчерпани в магазините на бранда или пък са прекалено скъпи, за да бъдат закупени нови.

Какво бихте искали да постигнете с него?

Главната ми цел е да предоставя удобство на българските продавачи и купувачи, защото досега единствените такъв вид платформи за препродаване са чуждестранни.

Какво ви мотивира да го разработите?

Мотивира ме това, че в България все още не съществува такъв вид платформа за препродаване на дрехи, обувки и аксесоари, която гарантира оригиналността на артикулите.

Кои бяха най-големите трудности?

Срещнах доста трудности по разработката на страницата, на която са представени всички качени продукти, защото тя има най-сложна логика и дизайн.

С какво се гордеете?

Гордея се с това, че въпреки малкия ми опит, успях да докарам проекта до етап, който е годен за използване от широката публика.